Retourneren

Niet goed – geld terug
Is het artikel of bestelling bij aflevering niet compleet, dan wordt voor vervanging of voor nalevering van het ontbrekende onderdeel gezorgd. De kosten daarvan zijn voor rekening van Wierook.nl. Voorwaarde is echter wel dat de klacht waarom het gaat zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen gemeld is.Heeft u twijfels over de kwaliteit van het artikel, meldt u dat eerst via email (info [apenstaartje] wierook.nl) voor u het product in (beschadigde) verpakking terugstuurt.Retourbetalingen vinden zo spoedig mogelijk plaats, maar in ieder geval binnen 14 dagen.

Bedenktijd
Wettelijk is het zo geregeld, dat u na ontvangst van de “op afstand” gekochte goederen een bedenktijd krijgt van 14 dagen. Wilt u het product retourneren neem dan eerst contact met ons op, voordat u het artikel terugstuurt.

Na contact met ons retourneert u de bestelling (of een deel daarvan) binnen 28 dagen na ontvangst van uw bestelling. Gebruik hiervoor het retourformulier of mail ons met de benodigde gegevens die u op het retourformulier vindt (het retourformulier vindt u hier) .

Voorwaarden zijn wel:

  • dat u de originele factuur meestuurt,
  • het artikel mag niet gebruikt zijn,
  • het artikel mag niet beschadigd zijn
  • moet nog in de originele verpakking zitten,
  • een eventuele verzegeling mag dus niet verbroken zijn.

Na ontvangst van de retourzending ontvangt u het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug.

Let op! Bij retourzending zijn de verzendkosten voor uw rekening. Voor een zending die onvolledig bij u wordt afgeleverd, gelden andere regels. Kijk daarvoor onder “Niet goed – geld terug”.