Algemene informatie

 De Moeder’s Spirituele Cosmetica producten zijn met de ziel en voor ons innerlijk en uiterlijk gemaakt.

De gespecialiseerde kennis die nodig is om de formules voor spirituele producten te kunnen maken, is een spirituele kennis die heel weinig personen op de wereld bezitten. Het vergt een training van tientallen jaren. Dit maakt dat u nu een uniek product in handen heeft: een ‘bewust product, een product dat ´weet´ waar het voor bedoeld is en wat het moet doen. Een ‘bewust product’ is een product waarbij je de innerlijke werking bewust kunt voelen en volgen.

Dit bewust-zijn, is een fijnstoffelijke informatie die in het product aanwezig is. Voor de duidelijkheid: grofstoffelijke energie heeft betrekking op materie en tastbare stoffen, terwijl fijnstoffelijke energieën niet tastbaar maar wel voelbaar zijn. Gedachten en gevoelens zijn de beste voorbeelden van fijnstoffelijke energieën.

Dit alles maakt dat de cosmetische producten holistisch zijn. Je kunt daarom elk product op elk deel van je lichaam gebruiken (met uitzondering van je ogen). Je hoeft dus niet speciaal gezichts- en lichaamslotions te kopen, want je kunt de lichaamslotion ook op je gezicht gebruiken.

Ingrediënten

De Moeder’s Spirituele Cosmetica bevat geen synthetische stoffen en geen ingrediënten uit aardolie producten. Deze stoffen zijn te grof voor onze huid omdat de moleculen anders van vorm en maat zijn dan onze poriën. Vaak blijven deze stoffen op de huid achter en sluit de huid zich af.

De Moeder’s Spirituele Cosmetica is gemaakt met louter natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals Aloë Vera, kokosnoot, jojoba olie, honing, avocado boter, bijenwas etc. Ook de noodzakelijke conserveringsmiddelen zijn natuurlijk.
Alle producten zijn minimaal 72% biologisch. De meeste ingrediënten zijn 100% biologisch.

De flexibiliteit van natuurlijke stoffen is heel veel groter en doordat zij veel dichter bij de mens staan passen de moleculen moeiteloos in de poriën van onze huid. Onze cosmetica wordt daarom snel door de huid herkend en opgenomen. Het is de juiste voeding voor onze huid. Een goede voeding is de remedie tegen het ouder worden van de huid en rimpels die vaak het resultaat zijn van een ondervoede huid. U zult merken hoe snel uw huid opknapt en weer vrij kan functioneren.

De ingrediënten komen uit Midden en Zuid-Amerika. Mayra Del Pilar Carcamo Berty*, de “uitvinder” van de Spirituele Cosmetica, kent alle projecten waar de ingrediënten vandaan komen. Zij heeft bijvoorbeeld voor de Aloë Vera gezocht naar de beste planten (dat is waar de planten op hun best zijn vanwege grondsamenstelling, klimaat, omgeving etc.) en die gevonden in Costa Rica. Alles wordt biologisch verbouwd, waardoor de prijs die voor de ingrediënten betaald wordt een eerlijke prijs is.
Nadat de ingrediënten zijn gekozen, worden ze volgens de formules en procedures van Mayra in een bedrijf in Zuid-Amerika tot producten verwerkt. Dit bedrijf is met hulp van haar opgezet.
Vervolgens gaan de producten naar Mayra’s bedrijf New Energy Essences in Nederland, waar nog ingrediënten aan de producten toegevoegd worden.
Uiteindelijk komen de producten in grootverpakking naar Almere om verpakt te worden als De Moeder’s Spirituele Cosmetica waarbij ook voel-gel oliën toegevoegd worden (waarvan alle ingrediënten uit India komen).

Multifunctionele ingrediënten

De meeste ingrediënten die in de Moeder’s Spirituele Cosmetica worden gebruikt, zijn zeer complexe stoffen. Zij kunnen een breed scala aan functies hebben. Elk ingrediënt draagt verschillende kwaliteiten in zich, waardoor het ingrediënt in verschillende producten een andere functie kan uitoefenen. Een ingrediënt kan in het ene product een beschermende functie hebben, maar in een ander product kan zijn helende kwaliteit de overhand hebben. De bewust gekozen samenstelling van het product bepaalt welke kwaliteit of functie naar voren komt. Elk product van de Moeder’s Spirituele Cosmetica is een unieke samenwerking tussen verschillende ingrediënten.
De meeste cosmetica producten zijn samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek. In dat soort onderzoek kijkt men naar de effecten en het resultaat van een stofje op de huid. Aan de werking wordt (meestal) geen aandacht besteed, omdat dat soort onderzoek heel duur is en (wettelijk) niet nodig voor cosmetische producten. Alle stofjes worden apart getest op resultaat en vervolgens wordt het samengestelde product getest.
Dat de Moeder’s Spirituele Cosmetica juist kijkt naar de onderlinge werking van de ingrediënten en vervolgens naar de samenhang en samenwerking tussen de ingrediënten voor een bepaald doel, maakt het tot een zeer bijzonder en uniek product.
Wij noemen het een Bewust Product. Een product dat bewust samengesteld en gemaakt is en zelf bewust is van haar werking en haar doel. De Moeder’s Spirituele Cosmetica geeft werkelijk je huid haar stem terug. Je kunt de werking bewust ervaren, voelen en volgen.

Concentratie

De producten zijn zeer geconcentreerd omdat er geen verdunningsmiddelen, zoals water, worden gebruikt. Dit betekent dat u beduidend minder van het product nodig heeft dan bij andere producten het geval is. **
Bijvoorbeeld: 25 ml scheerolie is genoeg om je 3 maanden te scheren. Bovendien is de scheerolie zo verzorgend dat een aftershave product overbodig is.

Werking

Alle producten zijn er op gemaakt om onze energieën in evenwicht te brengen, ons spiritueel welzijn te stimuleren en een optimale verzorging te geven aan de huid van ons lichaam.
Onze cosmetische producten bevatten een formulering van gespecialiseerde essentiële oliën en absoluuts, die ons gevoel helpen te openen, ons verstand te verhelderen en vrijheid geven aan onze ziel en spirit. Elke dag brengen ze ons in contact met andere en diepere lagen gevoel in onszelf.

Thema’s

Door verschillende formuleringen van essentiële oliën en absoluuts krijgt elk product bijzondere thema’s, zoals Ontspanning, Blijheid, Wellness, Energie, Vertrouwen, Genegenheid, Zuiverheid, Liefde en zelfs Overgave. Er zijn ook variaties als Elfen Glimlach, Aartsengel Michaël en Rafaël. Zo kun je je elke ochtend baden in schone gevoelens en emoties, waarbij je zelfs bijgestaan kan worden door Elfjes en Aartsengelen.

Waarden

De Moeder’s Spirituele Cosmetica producten hebben door de gebruikte ingrediënten en oliën een bijzonder hoge waarde, maar zijn toch relatief laag geprijsd. Het verhaal erachter is: wij kopen geen dure en overbodige keurmerken, wij doen geen duur wetenschappelijk onderzoek op dieren of mensen, wij ontwikkelen geen dure verpakkingen (omdat het weggegooid geld is) en wij geven geen grote bedragen uit aan reclame en glamourmodellen. Vooral door dit laatste betaalt u veel minder dan gewoonlijk want wij willen u vragen de marketing te doen via mond-op-mond en huid-op-huid reclame.

*Mayra Del Pilar Carcamo Berty is de “uitvinder” van de Spirituele Cosmetica. Zij komt uit Noordwest Colombia, het land van de Wayuu indianen. Zij is als dochter van de plaatselijke Sjamaan verkozen als voortzetter van een eeuwenoude traditie. Vanaf haar geboorte is zij door haar vader en de meesters van haar stam onderwezen in de mystiek, de schoonheid en verborgen krachten van de natuur. Binnen de kaders van deze oertraditie heeft zij haar spirituele gaven kunnen ontwikkelen, waaronder het vermogen om via haar reukzin met de natuur te communiceren.
Wilt u meer weten over Mayra en/of wilt u een behandeling van haar. Bezoek www.newenergyessences.nl of mail naar info@newenergyessences.nl.

**Op het etiket van (cosmetische) producten staan de ingrediënten vermeld in volgorde van hoeveelheid. Als een etiket begint met Aqua betekent het dat water het hoofdbestanddeel is. De hoeveelheid water geeft de verdunning aan.

Hieronder vind je een interview met Mayra Del Pilar Carcoma Berty, uitvindster van de Spirituele Cosmetica, over de Spirituele Cosmetica: