Geurolie en Essentiële Olie Gels

De Moeder’s Geurolie- en Essentiële Olie Gels zijn te gebruiken als Geur-verspreider en Aromalamp Gel.

Bijzondere gels met verrukkelijke geuren die jaren blijven geuren. Deze gel is de droom van elke parfumeur: een geur langer dan 24 uur laten geuren! En niet een week of maand maar meer dan 2 jaar zonder verandering aan de geur 🙂

De gels geven de geur ook op een ideale manier af. De geuren verspreiden zich niet ver omdat er geen geurverspreiders als alcohol en/of ftalaten in zitten. Het grote voordeel is dat uw neus niet verdoofd wordt en de geur blijft ruiken elke keer als u in de buurt van de gel komt. Reukverdoving treedt op als je meer dan een paar minuten een geur kan ruiken.

Gebruik
1.Het doosje met de natuurlijke gel verrijkt met prachtige geur-olien en geurige essentiële oliën open zetten in kamer, kast of lade. De geur blijft zich – als het doosje openstaat- jarenlang zacht verspreiden.
2. De gel kun je ook gebruiken als geur-verspreider in een aromalampje. Doe een kleine hoeveelheid, een mespuntje, in het water van het kommetje van een aromalampje en de geur verspreidt zich urenlang. Een doosje heeft genoeg gel voor 50 keer gebruik in een aromalampje. Gebruik een groot aromalampje, zodat het water niet gaat koken.

De geuren komen uit de Geurolie en Essentiële Oliën lijn van de Moeder’s Geuren Bloemenwierook met de bekende hoge kwaliteit.