Knuffels met een hart

{{block type=”cms/block” block_id=”verzending-korting-kosten”}}

Zoek je een speciale knuffel?

Vraag maar en wij maken hem voor je.

Wil je je eigen knuffel een speciaal hart geven?

Dan kan hij naar onze knuffeldokter. Je stuurt je knuffel dan op en de knuffeldokter geeft hem of haar een hart naar keuze.

Spreekuur van de knuffeldokter

Elke maandagmiddag heeft de knuffeldokter spreekuur bij ons in Almere

Ervaringen

ervaring van een Panda met een hart van een beer:
’s Nachts word ik regelmatig wakker en ben dan gelijk té wakker om me weer om te draaien en verder te slapen; vaak is er dan drukte in mijn hoofd vanwege dingen die er te doen zijn, of ik voel me letterlijk ‘unheimisch’, alsof je niet in je eigen lichaam past. Het is dan erg lastig om weer in slaap te vallen. Ik had pas mijn nieuwe aanwinst, de pandabeer, naast me neer gezet in bed en heb die gepakt en tegen me aan gedrukt. Ik viel prompt, massief in slaap en werd er ’s morgens verbaasd van wakker, zo heerlijk was mijn vervolgslaap geweest. Ik vroeg me natuurlijk af of dit een eenmalige ervaring was, maar sinds die keer (zo’n drie weken geleden) gebruik ik de pandabeer elke keer als knuffel/hulpje om in slaap te vallen en het blijft even goed werken als bij de eerste ervaring. Dan ben je blij dat je zo’n knuffel hebt 🙂 – Henriëtte

ervaring van een IJsbeer met een hart van een beer:
Ik ben dinsdag bij jullie geweest met mijn vader en wij hebben toen voor mijn kinderen twee ijsberen meegenomen.

Wilde even aan jullie laten weten dat het voor mijn zoon echt super helpt. Hij komt makkelijker in slaap en slaapt als een blok. Hij sleept hem ook overal heen mee.

Echt geweldig om te zien hoe die bundel energie zo rustig kan worden van de ijsbeer.

Bedankt!!!
– een blije moeder

De knuffel uit de toekomst…een knuffel met een hart

Samen met een knuffel in bed, met een knuffel op schoot en op de bank is voor iedereen, jong en oud, fijn. Het gaat vanzelf, een binding met een knuffel krijgen. Vaak heb je die voor lange tijd. Een knuffel is een vriend voor zoveel verschillende momenten. In bed beschermt de knuffel bij het slapen, maar hij is ook een vriend bij verdriet en angst waar je mee kunt praten.

Onze knuffels hebben nog iets extra’s: het zijn knuffels die met je mee lijken te voelen, die je lijken te begrijpen en je zo werkelijk lijken te kunnen helpen. Met onze PandaBeer en IJsbeer knuffels voel je je gelijk beter, rustiger, fijner. Als slaapknuffel zijn ze onverbeterlijk, want je gaat er beter van dromen en slapen. Er is een Walvis knuffel waardoor je geen heimwee krijgt als je van huis bent. Een Draak knuffel waardoor je je sterker voelt en die je beschermt tegen pesten. Voor oma en opa hebben we gezelschap knuffels die eenzaamheid verdrijven. Voor een geliefde of voor je zelf hebben we kleine (voor om je pols) en grote Hartknuffels. Voor kinderen in een ziekenhuis en te vroeg geboren kindertjes hebben we knuffels waardoor ze eerder beter kunnen worden. Eigenlijk hebben we wel een knuffel voor iedereen, want dit zijn de knuffels uit de toekomst….een knuffel met een hart.

STAP 1. Kies eerst je knuffel

{{block type=”catalog/product_list” name=”product_list” category_id=”259″ mode=”list” template=”catalog/product/list.phtml”}}


{{block type=”cms/block” block_id=”porto_custom_tab_voelgel_algemeen”}}