Inleiding

In  deze  tijd  van  grote  veranderingen  willen  wij  vrouwen  en schrijfsters  ons  steentje  bijdragen, en een poging doen om het eeuwige mysterie, ook wel beschreven als  an enigma riddled in a mystery (een enigmatisch geheim verraadseld in een mysterie), rond de vrouw te ontsluieren.

Elke vrouw is zich meer of minder bewust van haar capaciteiten een mysterie op te werpen, voor altijd onvoorspelbaar te blijven, een man te kunnen betoveren. Ze heeft een geheim zesde zintuig dat onfeilbaar werkt en een touch die elke man kan laten doen wat zij wil. Mannen zijn zelfs na het gebruik van de geheime wapens en afstand-bediening nauwelijks bewust van wat hen heeft bewogen.

Deze tijden vragen om eerlijkheid, om oprechtheid, transparantie, samen-werken en samen-leven. Wij vrouwen willen in dit boek de weg ontdekken naar wat wij de Ware Vrouw noemen –  een vrouw open, eerlijk, die haar twijfel en onzekerheid van zich af heeft geschud en haar intuïtieve capaciteiten gebruikt om de paden naar een nieuw Paradijs te betreden.

De mannen hebben het duizenden jaren geprobeerd en hebben fantastische apparaatjes ontwikkeld, maar het oplossen van oorlog, armoede, ongelijkheid en crisissen is niet hun stiel. Hun mannenlogica bevat te weinig gevoel –  de bron van het leven. Het broekzak-terrein van vrouwenlogica. Wij vrouwen kunnen met ons intuïtief gevoel alle problemen de wereld uithelpen, problemen die voor mannen redelijk onoplosbaar zijn.

Dit  boek gaat over de reis, de zoektocht, het avontuur van de Ware  Vrouw  ontdekken.  Over het  heft van je leven in eigen handen nemen. En de wereld te verrassen met een nieuw paradijs op aarde.

21 feb 2012