EMX-Gold, frisdank met antioxidanten

Het hoofdingrediënt van EMX-Gold, bekend als EMX, EM-X, EM-X GOLD of EMX GOLD, is XCEM (eXtracted from Culture Effective Microorganisms). Dit zijn de stofwisselingsproducten van Effectieve Micro-organismen zoals melkzuurbacteriën en gisten.

In de huidige samenleving zijn er tal van externe factoren die het natuurlijke evenwicht in het lichaam verstoren. EMX-Gold helpt het evenwicht te herstellen en dit op een volledig natuurlijke manier. EMX Gold stimuleert namelijk het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

De natuurlijke immuniteit, de interne organen, de huidcellen, bloed, enz. communiceren met elkaar om het natuurlijke evenwicht te behouden. Het lichaam kan dus maar zo sterk zijn als de zwakste schakel.
In tegenstelling tot medicijnen die slechts één bepaalde toestand aanpakken of supplementen die een bepaald tekort aanvullen, zal EMX-Gold het volledige lichaam helpen zijn evenwicht terug te vinden.

Wat is het verschil?

TUSSEN MEDICIJNEN, SUPPLEMENTEN EN EMX-GOLD

  Medicijn Supplement EMX-GOLD
Doel Een bepaalde aandoening verhelpen Nutriënten-tekort wegwerken Het lichaam ondersteunen zijn natuurlijk evenwicht te herstellen
Inhoud Eén hoofdingrediënt in hoge concentratie Eén soort nutriënt of mineraal in hoge concentratie Verscheidene nutriënten in kleinere hoeveelheden
Dosering Onder medisch toezicht Niet meer dan nodig consumeren Geen limiet
Neveneffect ***** ***(bij overdosis)

Geen

Doelgroep Diegene met een welbepaalde aandoening Diegene met een nood aan een nutritionele ondersteuning Iedereen, onafhankelijk van hun gezondheidstoestand, van baby’s tot bejaarden

EMX-GOLD bevat verscheidene metabolieten die ontstaan tijdens een gecontroleerd fermentatieproces. Het is een natuurlijk product omdat de ingrediënten niet geconcentreerd worden of kunstmatig aangemaakt zijn. Deze ingrediënten zijn zowel voor u als voor de omgeving veilig. Hierdoor zijn er geen limieten qua dagelijkse dosering van EMX-GOLD
EMX-GOLD onderscheidt zich hierdoor van medicijnen die hoge concentraties van één welbepaalde werkzame stof bevatten.

EMX Gold ingrediënten

GRONDSTOFFEN EN HET PRODUCTIEPROCES VAN EMX-GOLD

Het hoofdingredient van EMX-Gold, XCEM, ontstaat tijdens een gecontroleerd fermentatieproces.
De grondstoffen hiervoor worden zorgvuldig uitgezocht om de fermentatiecapaciteit van de micro- organismen zo optimaal mogelijk te maken. Door de strenge selectie van de grondstoffen en kwaliteitscontroles wordt de beste XCEM geproduceerd.

Effectieve Micro-organismen worden gebruikt om een fermentatieproces van hoge kwaliteit te bekomen. EM is een verzameling van micro-organismen zoals melkzuurbacteriën en gisten. Deze Effectieve Micro-organismen leven in synergie met de aanwezige, opbouwende microflora.

GRONDSTOFFEN VOOR DE AANMAAK VAN (EMX-GOLD)

Melasse
Melasse is een bijproduct uit de suikerindustrie. Het wordt gebruikt als voedingsbodem voor de Effectieve Micro-organismen.

Gist Extract
Gist is een veilig ingrediënt dat al
jaar en dag deel uitmaakt van onze dagelijkse voeding. Gist start de fermentatie bij het maken van brood, alcohol, miso, sojasaus… en produceert tijdens dit proces tal van nutriënten die een positieve invloed hebben op het menselijke lichaam.

Koraal Calcium
Deze tot poeder vermalen versteende koralen zijn een ideale natuurlijke calciumbron. Naast een hoge concentratie aan Calcium bevat dit poeder ook Magnesium, Natrium en Kalium. De koralen uit Okinowa zijn wettelijk goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Nigari
Nigari of natuurlijk zeewater op basis van magnesium-chloride is de vloeistof die overblijft na het koken en verdampen van zeewater.
De gekristalliseerde zouten zijn verwijderd en het bevat een hoge concentratie aan mineralen. Nigari is ook bekend als huidmiddel voor het maken van tofu.

HOE VERLOOPT HET PRODUCTIEPROCES?

1. Activeren en fermenteren
van EM met melasse, gisten en de andere ingrediënten.
2. Extracten
De gewonnen extracten uit het fermentatieproces worden in een tank gemixt
3. Sterilisatie
De geëxtraheerde stoffen worden onder hoge temperaturen gesteriliseerd.

Veelgestelde vragen over EMX-Gold

V: Waar smaakt het naar?
A: EMX-Gold is net zoals water bijna smaak- en geurloos. Sommige gebruikers proeven een lichte zoutsmaak, wat ook logisch is met Nigari als ingrediënt. U kan het ook mengen met water of thee, in dit geval zal u EM-X-Gold helemaal niet smaken.

V: Hoe kan je EMX-Gold het best drinken?
A: Het is aangeraden EMX-Gold warm te drinken. EMX-Gold oplossen in water en verhitten van 80 tot 100 °C, vermengen met koffie of thee of het toevoegen aan rijst of miso- soep voor deze gekookt wordt, verhoogt de doeltreffendheid.

V: Worden de micro- organismen niet gedood door de verhitting tijdens het productieproces?
A: EMX-Gold is een frisdrank gemaakt van de stofwisselingsproducten van de Effectieve micro-organismen, en dus niet van de organismen zelf. Een pasteurisatie beëindigd het fermentatieproces waardoor enkel de hitte-bestendige metabolieten overblijven. Deze microscopische nutriënten dringen tot diep in de cel binnen en helpen zo het lichaam te revitaliseren.

V: Wat zijn microscopische nutriënten?
A: Dit zijn hitte bestendige nutriënten met een moleculair gewicht lager dan 500 Da. De grootte van de eiwitten wordt uitgedrukt in moleculair gewicht (Da). 
Alles onder de 10.000 Da wordt beschouwd als een laag moleculair A
gewicht.
Ter vergelijking, de vlees verzachtende enzymes die teruggevonden wordt in ananas hebben een moleculair gewicht
van 33.000 Da. Er wordt gezegd dat verteringsorganen enkel moleculen met een gewicht van 3000 à 4.000 Da kunnen absorberen, misschien is dit zelf onder 1.000 Da. 95 % van de bestanddelen die teruggevonden worden in XCEM (EMX-Gold) wegen minder dan 3.000 Da en de helft weegt zelf minder dan 500 Da. De producent, EMRO, tracht momenteel deze nuttige stoffen in kaart te brengen samen met enkele universiteiten en onderzoeksinstellingen.

V: Hoeveel moet je drinken?
A: Daar EMX-Gold een frisdrank is kan er geen specifieke dosis aangeraden worden. U kan zoveel of zo weinig drinken als je zelf wil, afhankelijk van je gezondheidstoestand en levensstijl.

V: Hoe lang moet je de kuur volhouden?
A: De meeste van onze lichaamscellen vernieuwen zich iedere 3 à 4 maand. Daarom is het aangeraden minimaal 3 maanden EMX-Gold in te nemen. Er zijn gebruikers die het al innemen van bij het ontstaan van EMX-Gold in 1994.

V: Wanneer moet je het innemen?
Omdat EMX-Gold een frisdrank is, kan het ook op ieder moment van de dag worden ingenomen. Door de inname van EMX-Gold een onderdeel te maken van uw dagelijkse routine zorgt u ervoor dat u dit niet vergeet.
Sommigen houden ervan het ‘s morgens in te nemen, anderen dan weer ‘s middag of ‘s avonds.

V: Is het veilig voor kinderen en voor moeders tijdens de zwangerschap?
A: Omdat er voor de productie van XCEM (EMX-Gold) enkel de meest veilige grondstoffen worden gebruikt kunnen kinderen en zwangere vrouwen EMX-Gold zonder risico innemen. Ook borstgevende moeders hoeven EMX-Gold niet te argwanen. Peuters en kinderen kunnen EMX-Gold zeker ook innemen, maar de dosis dient aangepast te worden aan hun leeftijd en lichaamsgewicht.

EMX-Gold is geen medicijn. Bij gevolg is er geen specifieke dosering of timing aan verbonden. Hierdoor kan u het gebruik aanpassen aan uw individuele levenstijl.

*Tip*
U kan bij het koken van rijst of bij het maken van soep een theelepel EMX-Gold toevoegen. Op deze manier kan het hele gezin van de voordelen genieten.
*Borst voedende moeders*
Vernevel EMX-Gold op de borst voor U de borst geeft.

V: Wat is de houdbaarheid en hoe bewaar ik EM-X-Gold?
A: *Gesloten verpakking*
Een ongeopend product heeft een houdbaarheid van 1 jaar en bewaart het best bij een stabiele kamertemperatuur. Vermijd ook direct zonlicht.
*Geopende verpakking*
Eens geopend bewaar je EMX-Gold het best in de koelkast. Het is dan nog 1 maand houdbaar omdat het geen conserveringsmiddelen bevat. De houdbaarheidsdatum staat steeds op de onderkant vermeld.
Reinig na iedere schenkbeurt de dop en fles goed om slechte geuren en schimmels te vermijden. Drink niet rechtstreeks uit de fles, maar uit een glas.

V: Wordt EMX Gold gecontroleerd op radioactiviteit?
A: Ieder lot wordt pas verscheept wanneer na inspectie blijkt dat de straling zich onder de minimale detecteerbare straling bevindt (0.5 Bq/kg). Bovendien wordt ook ieder lot van aangevoerde grondstoffen gecontroleerd.

V: Zit er BPA in de EMX-Gold flessen?
A: Nee, in de flessen van EM-X-Gold zit geen BPA.

Bekijk EMX-Gold in onze webwinkel >.

Klik hier om de EMX-Gold brochure als pdf te bekijken

emx gold kristal 
hierboven ziet u een EMX-Gold kristal (foto genomen door Dr. Masaru Emoto – http://www.masaru-emoto.net/)

Dr Tanaka heeft zijn ervaringen met het toepassen van EMX-Gold gedeeld tijdens zijn lezingen-tour in Duitsland. Een verslag van zijn lezing vind je hier: http://www.emvereniging.nl/
Een artikel over zijn werk vind je hier: http://www.emvereniging.nl/wp-content/uploads/2014/12/EM-X-tanaka-em-journaal-juni-2014.pdf