Bijenwasgeuren – commerciele info

– Heeft u interesse in een nieuw natuurproduct met heerlijke, zachte geuren?

– Waar vind je nog eerlijke, maar ook heerlijke, natuurlijke geuren om in huis te verspreiden?

– Bent u ook geïnteresseerd in 100% bijenwas kaarsjes?

– Kent u de gezondheids-voordelen van het smelten van bijenwas tov. paraffine?

– Heeft u milieu-bewuste klanten?

Heeft u een winkel en u wilt onze bijzondere 100% Bijenwas Geuren in uw assortiment opnemen, dan kan dat. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken zodat we bij u langs kunnen komen om verdere uitleg te geven over de bijenwas geuren. Onze aromalampjes,  en geurolien en essentiele olien horen bij dit producte (voor aanvulling van de geur) en u kunt er dan ook voor kiezen om deze tesamen in uw assortiment op te nemen. Ook kunt u andere producten uit ons assortiment kiezen, zoals: wierook, wierookhouders, assortimentsdoosjes, cadeauverpakkingen, voelgels, spirituele cosmetica, geurkussentjes, geurwens-kaarten en aromalampjes. Veel van dit genoemde assortiment hebben wij bij ons als wij voor (gratis) aanvullingen in de winkel het land door rijden. Bij het eerste bezoek kan alles/uw keuze direct uit de bus geleverd worden (zie extra info onderaan ‘Bezoek-service’. Wilt u liever online bestellen, dan kan dat ook. U kunt zich aanmelden via onze groothandel webwinkel en na goedkeuring en activatie kunt u online bij ons bestellen. Vanaf € 250 leveren wij franco.

Displays
Voor de presentatie van de bijenwasvormpjes voor in aromalampjes zijn diverse houten displays beschikbaar: een vlakke, ondiepe blankhouten display voor zakjes met enkele of diverse geuren. Een kistje waarin 6 geuren passen: 250 gram of 500 gram per vak. Of zeskantige honingraat kistjes in diverse maten: voor 250 gram, 500 gram of 1 kilo (in 250 gram geurende bijenwas vormpjes voor in een aromalampje zitten 50 vormpjes van 5 gram). De advies verkoopprijs per vormpje is € 0,70 per stuk, 6 stuks voor € 3,95 en 12 stuks voor € 6,95. U kunt kiezen uit 23 verschillende geuren.

Zoals u op bovenstaande foto kunt zien zijn kunt u losse geurende bijenwas vormpjes verkopen of bijenwasvormpjes verpakt in zakjes. 

Miniatuurtjes in verschillende thema’s voor aan een Memory tak, zoals: Aan Zee, Bijen & Bloemen, Elfen en Engelen, Geboorte blauw, Geboorte roze, Moederdag, Mooie Dromen, Natuur en diertjes, Orchideen, Uiltjes en Valentijn.

23 natuurlijke geuren
Aan elk van de bijenwasvormen is één van onze verrukkelijke geurolien toegevoegd: Amber, Avondroos, Blauwe Lotus, Boslavendel, Bosvaren, Cederhout, Citroen, Eucalyptus, Frangipani, Franse Lavendel, Ganesh Nagchampa, Gardenia, Jasmijn Goud, Kaneel & Kruiden, Le Perfume, Lelietjes van Dalen, Lotus Goud, Magnolia, Mandarijn, Musk, Neroli, Patchouli, Pepermunt, Rode Roos, Rozen & Viooltjes, Salie, Vanille, Wierook.

Ook hebben we kaarsen gemaakt van 100% bijenwas aangevuld met onze natuurlijke bloemenoliën voor een heerlijk zachte geur.

{{block type=”cms/block” block_id=”porto_custom_tab_bijenwas_voordelen”}}

En diverse 100% geurende bijenwas beeldjes, zoals goden en boeddha’s:

en kerstfiguren: 

Bezoekservice
Als service komen wij regelmatig bij u langs om bij te vullen, vragen te beantwoorden, nieuwe artikelen te laten zien, u te informeren etc.. U bespaart daarmee 1 of 2 uur werk per keer. Bovendien bespaart u transport en administratieve of omruil kosten. Wij vullen aan in samenspraak/wat u wilt en op basis van de verkopen.

Informatie
Voor de consument hebben wij voor de bijenwasgeuren voor in aromalampjes, voor de miniatuurtjes en voor de kaarsen, brochures geschreven die veel informatie geven over de bijenwas en het gebruik ervan. De betreffende brochure is toegevoegd aan elk product. Tevens hebben we een uitgebreide brochure over de aromalampen.waarin de geurende bijenwasvormen kunnen worden gebruikt.

Enkele situatie foto’s van onze bijenwasgeuren in displays in winkels:


Wereldwinkel Dinxperlo

 
Intratuin Breda

 
Natuurwinkel Almere

 
Intratuin 
Almelo

 
Buitencentrum 
Appelscha

 
Buitencentrum
Appelscha

 
Tuincentrum Den Helder

 
Intratuin Duiven

 
Intratuin Duiven (kerststal)