Aura foto’s en video’s met voel-gels

voor-en-na aura foto’s en video met voel-gels, zoek de verschillen

Tijdens onze Lente & Herfst Open Dagen 2012 hebben we met behulp van onze bezoekers en Kees van der Maat, aura-fotograaf en aura-lezer, een bijzonder leuk voel-gel onderzoek gedaan. We hebben namelijk gekeken naar het effect van de voel-gels op onze aura. De resultaten hiervan hebben we vastgelegd in voel-gel aura video’s en voel-gel aura foto’s die u onder deze introductietekst kunt vinden.

De voel-gel aura video’s

Deze unieke video’s laten in ongeveer 30 seconden zien wat het directe effect is van de voel-gel op onze aura.

Hoe hebben we ze gemaakt? De originele filmpjes zijn beeldscherm-opnames van speciale biofeedback aurasoftware die gebruikt werd tijdens de aura-lezingen van Kees. De proefpersoon legt in het begin van de lezing zijn of haar hand op een speciale plaat, deze plaat is verbonden met de aurasoftware in de computer. De plaat leest de gemoedstoestand van de persoon. De veranderingen die plaatsvinden in de gemoedstoestand van de persoon zijn te zien in de aurakleuren van de persoon op het scherm. De originele opnames duren ongeveer 15 minuten. Om de verandering van de aura duidelijk te kunnen laten zien hebben we de opnames versneld en in 30 seconden geplaatst. De tekst onder in het filmpjes verteld wanneer de proefpersoon de voel-gel in handen krijgt.

Kees, de aurafotograaf en auralezer heeft een kort commentaar gegeven bij de verandering die plaatsvindt als de persoon de voel-gel in handen heeft. Dit commentaar vindt u onder de filmpjes.

De voel-gel aura foto’s

Ook zijn er tijdens het onderzoek voor-en-na foto’s gemaakt, zowel met een traditionele aura-camera als screenshots van de aura-software. De bezoekers hebben in eerste instantie bij Kees een aura-foto laten maken van zichzelf, zonder voel-gel. Vervolgens hebben ze een toepasselijke voel-gel in handen gekregen. Nadat de persoon de voel-gel 2 tot 10 minuten in zijn of haar handen heeft gehouden is er opnieuw een aura-foto gemaakt van deze persoon. Met soms wel heel verbluffende resultaten. De voor-en-na foto’s inclusief kort commentaar van Kees over de verandering die er plaats gevonden zijn hieronder te vinden.

Vanwege privacy hebben we sommige mensen op verzoek digitaal verborgen.