Aura-verandering video’s met voel-gels, zoek de verschillen

Aura-verandering video’s met voel-gels, zoek de verschillen

Tijdens onze Lente & Herfst Open Dagen 2012 hebben we met behulp van onze bezoekers en Kees van der Maat, aura-fotograaf en aura-lezer, een bijzonder leuk voel-gel onderzoek gedaan. We hebben namelijk gekeken naar het effect van de voel-gels op onze aura. Hieronder hebben we alleen alle voel-gel aura video’s voor u verzameld. De verzameling aurafoto’s vindt u hier.

De voel-gel aura video’s

Deze unieke video’s laten in ongeveer 30 seconden zien wat het directe effect is van de voel-gel op onze aura.

Hoe hebben we ze gemaakt? De originele filmpjes zijn beeldscherm-opnames van speciale biofeedback aurasoftware die gebruikt werd tijdens de aura-lezingen van Kees. De proefpersoon legt in het begin van de lezing zijn of haar hand op een speciale plaat, deze plaat is verbonden met de aurasoftware in de computer. De plaat leest de gemoedstoestand van de persoon. De veranderingen die plaatsvinden in de gemoedstoestand van de persoon zijn te zien in de aurakleuren van de persoon op het scherm. De originele opnames duren ongeveer 15 minuten. Om de verandering van de aura duidelijk te kunnen laten zien hebben we de opnames versneld en in 30 seconden geplaatst. De tekst onder in het filmpjes verteld wanneer de proefpersoon de voel-gel in handen krijgt.

Kees, de aurafotograaf en auralezer heeft een kort commentaar gegeven bij de verandering die plaatsvindt als de persoon de voel-gel in handen heeft. Dit commentaar vindt u onder de filmpjes.

Vanwege privacy hebben we sommige mensen op verzoek digitaal verborgen.


{jumi [*7]}